RVS TECHNOLOGY® Obrada četverotaktnih benzinskih motora

Cijena: 447 Kn (60.345 €)
Dostupnost:
Na zalihi:
Model:
RVS TECHNOLOGY® : G 6 : Za benzinske motore s kapacitetom ulja do 6 litara.
Serijski broj:

 RVS TECHNOLOGY®OBRADA ČETVEROTAKTNIH BENZINSKIH MOTORA 

 

 OČUVANJE, ZAŠTITA I OBNOVA MOTORA BEZ RASKLAPANJA


Obitelj proizvoda RVS Tehnology je namijenjena za obradu benzinskih motora,

te s lakoćom možete poboljšati ekonomičnost, izdržljivost i ekologiju vašeg motora.

U nastavku preglednika možete pročitati tehnički opis RVS tehnologije.

 

 PAŽNJA! Nemojte obrađivati ​​motore sa mehaničkim oštećenjima  ili  istrošenosti koja premašuje 50%

 RVS  tretman radi sa svim uljima na tržištu, ali dodani aditivi mogu utjecati na funkcionalnost i rezultate RVS obrade. Ako znate da su aktivni Teflon, molibden, ili drugi aditivi dodani u motorno ulje, motorno ulje mora biti potpuno isprano i zamijenjeno prije tretmana.

 Prije početka postupka obrade, pobrinite se da na motoru nema istjecanja ulja i količina ulja odgovara preporukama proizvođača.

 Provjerite i namjestite paljenje / ubrizgavanje goriva i ventile u skladu s preporukama proizvođača.

 Ako volumen sustava za podmazivanje motora ne odgovara (označenu na pakiranju) vašem motoru, možete koristiti nekoliko paketa manje kategorije za obradu većeg motora. Na primjer, ako je kapacitet ulja 10 litara, potrebni su vam dva paketa koji sadrže 4 i 6 litara ulja. Mix sadržaja oba pakovanja pomješajte  u jednoj od bočica u pakiranju. Svaki paket sadrži količinu spoja potrebnu za jedan tretman motora navedene veličine.

Za Motore koji imaju manje od 50 000 Km dovoljan je jedan tretman.

 Za obnavljanje (potpuna) obrada motora, potrebna su dva paketa.

 PAŽNJA! Ako se prvo obrada vrši sa starim ulje, provjerite da nije jako prljavo. Ako ulje odgovara zahtjevima, preporučljivo je pokrenuti obradu te voziti  300 do 400 km (200 do 250 milja) prije promjene ulja.

 

PRVI TRETMAN

 

Zagrijte motor do svoje normalne radne temperature.

 Sadržaj  pakiranja mora biti na sobnoj temperaturi.

 Stisnite sadržaj male tube u bočicu i zatvorite čep bočice.

 Dobro protresite bočicu (20-30 s) sve dok smjesa ne bude homogena.

 Ulijte odmah polovicu smjese u motor.

 Neka motor radi u praznom hodu 15 minuta.

 Zaustavite motor na minutu.

 Dobro protresite bočicu (20-30 s).

 Prelijte ostatak smjese iz bočice u motor.

 Vozite vozilo barem 30 minuta i izbjegavajte teška opterećenja motora.

 

 Pri obradi motorkotača;  motora s jedinstvenim podmazivanjem s mjenjačem, za sve zupčanike (brzine) koristite jednak interval tijekom ove faze.

 Vozite vozilo u nastavku kao i obično za otprilike

 300-400 km (200-250 milja), ali izbjegavajte teška opterećenja motora

NAPOMENA: NAKON PRVOG TRETMANA OBAVEZNO ZAMIJENITI MOTORNO ULJE I FILTER ULJA.

 

DRUGI TRETMAN


 

Preporučuje se da se drugi tretman ne odgađa, jer se prljavština koja se uklanja s površine koja se tretira počinje ponovno zadržavati na očišćenim površinama.

Vozite vozilo u nastavku kao i obično za otprilike 300–400 km (200–250 milja), ali izbjegavajte teška opterećenja motora (uhodavanje).

  Ako životni vijek vašeg motora ima više od 40000 km ili 800 sati, preporuča se provesti drugi tretman. Ne preporučuje se odgađanje drugog
tretmana, jer se prljavština koja se uklonila s površine koja se tretira počInje ponovno zadržavati na očišćenim površinama.

Drugi tretman primjenjuje se na isti način kao i prvi tretman.

Obrada je završena nakon otprilike 1500-2000 km (1000 do 1250 milja) (ili 20 do 50 sati rada motora) računajući od drugog tretmana.

Treći tretman s trećim paketom koji se provodi slično prvom i drugom može biti koristan za vrlo istrošene motore.

Opći uvjeti kupnje:

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. www.nanotime.com.hr Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je Nanotime trgovačko uslužni obrt, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem uplatnice ili pouzećem.

NARUČIVANJE
Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.
Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE
Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se pouzećem, općom uplatnicom, internet bankarstvom ili PayPal nanotime.hr@gmail.com

PODACI ZA UPLATU NA RAČUN:

"Nanotime" trgovačko uslužni obrt
Karigador 90 52466 Novigrad
Broj računa za uplatu : HR 1723800061120006381
Poziv na broj HR99
 
PAYPAL
Prijavite se na svoj korisnički račun u PayPal-u i uplatu izvršite na nanotime.hr@gmail.com

Nakon zaprimanja narudžbe ili vidljive uplate prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

ISPORUKA
Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnici tvrtke koja vrši dostavu).

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u roku od 2 dana, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Robu dostavljamo kupcima na području čitave Hrvatske.

Cijena dostave ovisi o vrijednosti narudžbe.

1. Za narudžbe do 500 kn cijena dostave je 25 kn
2. Za narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna

Cijena dostave je sa PDV-om.

REKLAMACIJE
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.nanotime.com.hr Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju neispravnosti prodavatelj preuzima potpunu odgovornost. U slučaju neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 3 (tri) radna dana. Nakon što reklamira neispravnost kupac je dužan poštom, uz dostavnicu, vratiti neispravan proizvod nakon čega će prodavatelj u roku od 3(tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).