RVS TECHNOLOGY® T5: Tretman za manualne mjenjače kapaciteta ulja do 5 litara

Cijena: 447 Kn (60.345 €)
Dostupnost:
Na zalihi:
Model:
RVS Technology® : T 5: Za mjenjače s kapacitetom ulja do 5 litara (pri mijenjanju tekućine, a ne ukupnog volumena).
Serijski broj:

  • Tamo gdje postoji trenje, tu dolazi i trošenje kao prirodna posljedica. U mjenjačima, sinkronizacijske ploče se troše, zbog čega prijenos postaje ukočen i tvrd pri uporabi i počinje stvarati zvuk. Takva situacija može se lako popraviti  RVS TECHNOLOGY® proizvodima za zaštitu i restauriranje prijenosa.
  •  
  • Ova obitelj proizvoda namijenjena je tretiranju automobilskih prijenosa različitih vrsta. U nastavku preglednika možete pročitati tehnički opis RVS tehnologije.
  •  
  • Najjednostavniji tip za popravljanje  je automatski mjenjač, ​​čija se količina i kvaliteta ulja mogu provjeriti pomoću mjerne šipke. Ako ne možete podići vozilo s ručnim mjenjačem, lakše je kontaktirati malu servisnu radionicu i zamoliti ih da dodaju RVS TECHNOLOGY® proizvod u mjenjač. Često se dvoumite dali se s malom količinom novca može poboljšati rad mjenjača! Ali kad počnete voziti automobil prilično brzo primijetite da se brzine lakše mijenjaju, a prijenos radi preciznije, kao da je potpuno nov. Odaberite proizvod na temelju vrste prijenosa i kapaciteta ulja.
  •  
  • Kapacitet ulja mjenjača možete pronaći u korisničkom priručniku vozila.

  • T3: Za mjenjače kapaciteta ulja do 3 litre (pri mijenjanju tekućine, a ne ukupnog volumena).
  • T5: Za mjenjače kapaciteta ulja do 5 litara (pri mijenjanju tekućine, a ne ukupnog volumena).
  • T6A: Za automatske mjenjače kapaciteta ulja do 6 litara (pri mijenjanju tekućine, a ne ukupnog volumena).
  • T8A: Za automatske mjenjače kapaciteta ulja do 9 litara (pri mijenjanju tekućine, a ne ukupnog volumena).

Opći uvjeti kupnje:

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. www.nanotime.com.hr Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je Nanotime trgovačko uslužni obrt, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem uplatnice ili pouzećem.

NARUČIVANJE
Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.
Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE
Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se pouzećem, općom uplatnicom, internet bankarstvom ili PayPal nanotime.hr@gmail.com

PODACI ZA UPLATU NA RAČUN:

"Nanotime" trgovačko uslužni obrt
Karigador 90 52466 Novigrad
Broj računa za uplatu : HR 1723800061120006381
Poziv na broj HR99
 
PAYPAL
Prijavite se na svoj korisnički račun u PayPal-u i uplatu izvršite na nanotime.hr@gmail.com

Nakon zaprimanja narudžbe ili vidljive uplate prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

ISPORUKA
Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnici tvrtke koja vrši dostavu).

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u roku od 2 dana, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Robu dostavljamo kupcima na području čitave Hrvatske.

Cijena dostave ovisi o vrijednosti narudžbe.

1. Za narudžbe do 500 kn cijena dostave je 25 kn
2. Za narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna

Cijena dostave je sa PDV-om.

REKLAMACIJE
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.nanotime.com.hr Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju neispravnosti prodavatelj preuzima potpunu odgovornost. U slučaju neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 3 (tri) radna dana. Nakon što reklamira neispravnost kupac je dužan poštom, uz dostavnicu, vratiti neispravan proizvod nakon čega će prodavatelj u roku od 3(tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).