U suradnji sa renomiranim vodećim Njemačkim proizvođačem nanotehnologije CeNano GmbH & Co .KG, trgovački obrt NanoTime predstavlja vam vrhunske proizvode Nanotol za čišćenje i zaštitu svih vrsta površina testirane od strane Društva za tehnički nadzor Rheinske oblasti (TUV) koji je proglašen zdravstveno sigurnim.

CeNano GmbH &Co .KG proizvodi i izvozi u više od 30 zemalja širom svijeta gdje im raste sve veća međunarodna pozornost! Poslovni i privatni klijenti diljem svijeta veoma cijene ekološke proizvode jednostavne primjene na svim podlogama, kao i njihov dugoročni zaštitni učinak.
Nanotol
Zdrava nano-tehnologija
U Nanotol-u nisu prisutne nikakve nano čestice. Nano-tehnologija koristila se samo u procesu proizvodnje. Površina zaštićena Nanotol-om ne otpušta nikakve supstance u njezinu okolinu.

Nanotol je klasificiran kao bezopasan za okoliš i ljudsko zdravlje, dok redovita sredstva za čišćenje uglavnom sadrže veliku količinu alkohola, otapala ili amonijaka koji štete okolišu i imaju negativan utjecaj na ljudski organizam.
Obilje sredstava za čišćenje su potrebna za temeljito čišćenje, što je prilično skupo!

Gdje se primjenjuje Nanotol?
Nanotol čisti i  zaštićuje prozore i okvire, ormare, ogledala, kuhinjske radne podloge, ceran-ploče, sudopere ili tuševe, automobile, brodove, motocikle, drvene i aluminijske podloge i bezbroj drugih površina! Njegove univerzalne mogućnosti primjene čine Nanotol jedinstvenim.

Nanotol čini da se površine polaganije prljaju, skraćuje se vrijeme čišćenja i smanjuju se troškovi. Čišćenje samo pomoću vode nakon nanošenja Nanotola čine da se  početni troškovi brzo se amortiziraju... Nanotol je idealan za čitavo domaćinstvo i širu primjenu!

Iz Dorfena u svijet
Na temelju njegovih odličnih i zaštitnih karakteristika Nanotol nailazi na veliki interes puno šire od europskog tržišta. CeNano GmbH&Co.KG izvozi Nanotol iz Dorfena u Gornjoj Bavarskoj u preko 30 zemalja širom svijeta