Besplatna dostava za narudžbe Bilo

Na lageru

C3 Auto Bežični Punjač za iPhone 11 Samsung S10 Plus Huawei P30 Pro QI Bežični Punjač Blok za Snijeg

0
- 0 Naši kupci

116.13 kn 122.24 kn

Sku: n128912
Dodaj u želje
  • Oznake : keramički narukvica samsung c3, huawei pad hr, auto punjač huawei p 30pro, priključci samsung c3, huawei pad 10s staklo, huawei pad m1, punjač samsung c3, punjač r c3, uzicom samsung c3, sat samsung c3
  • Vrsta: Dodatna oprema Za mobilne telefone

Detalji proizvoda

  • Višenamjenski integrirani: S držačem
  • Lice oblika: u Auto Držač
  • Certifikat kvalitete: RoHS, ce, FCC
  • Naziv: аусваур
  • Materijal: Plastika
  • Ugrađeni ventilator za hlađenje: NO
  • Karakteristike: Koristi se s Telefonom
  • Materijal naknade za djecu: Silicij
  • Tip poveznika: Tip C
  • Maksimalna izlazna snaga: 10 W

Opis proizvoda

C3 Auto Bežični Punjač QI za iPhone 11 XS MAX Samsung S10 5G Plus Brzi Bežični Punjač za Auto 10 W 7,5 W

Opis :

Marka : Auswaur

Bežični komunikacijski standard: standard QI

Veličina ulazni napon: 5 v / 2 A, 9 / 1,67 A

Bežični snaga: 10 W/7,5 W/5 W

Veličina proizvoda: 175 × 93 × 14 mm

Paket veličina: 210 × 105 × 33 mm

Težina proizvoda: 225 g (neto težina), 245 g (uključujući ambalažu)

Popis proizvoda: kutija - 1, auto protuklizna podloga integrirana podloga bežični punjač (s kabelom) - 1, priručnik - 1

Karakteristike:

QI protuklizni bežični punjač koristi standardnu bežičnu punjenje WPC QI tehnologija brzog punjenja, podržava bežično punjenje snage 10 W, 7,5 W, 5 W.U isto vrijeme je proizveden od ekološki čistog silikona materijala koji je mekan, izdržljiv i ljepljiv.Mobilni telefon može lako apsorbirati i stabilizirati.On može biti bolje zaštićena od klizanja u domu, uredu ili automobilu.On može biti testiran na brzini od 130 metara i otporan na potrese.Pobrinite se da vam je ugodnije u autu.Neka vam je bolje osjetiti zadovoljstvo bežičnog punjenja.

Opis proizvoda:

Qi protuklizna podloga integrirana podloga bežični punjač, samo funkcija bežičnog punjača odašiljača, pogodan za standardne opreme QI.

Kompatibilan je s bežičnim punjenja 10 W / 7,5 W / 5 W, mobilnim telefonom s intelektualnim otkrićem, s odgovarajućim načinom punjenja.

Samostalni uređaji s funkcijom QI, kao što su Apple X / 8 / Plus, Samsung S9 / S9 + / S8 / S8 + / S7 / S7EDGE / S6EDGE + / S6EDGE / S6 / NOTE8 / NOTE5 i druge mobilne telefone, može se naplatiti izravno putem punjača.

Za uređaje koji nemaju funkcije QI, potrebno je uvesti prijemne zavojnice QI.Na primjer, za iPhone7 vam je potrebno kupiti ga prijemne zavojnice QI, da ga instalirati na svoj telefon.Nakon instalacije ga priključite na punjač, a možete ga puniti.

Imajte na umu:

Ulazne točke - 5 / 2 I i 9 / 1,67 A

Ako ulaz je 5V2A, onda je na izlazu se dobiva redovita bežični punjenje kapaciteta 5 W (bilo bežično punjenje mobilnog telefona i brzog punjenja ili običan mobilni telefon sa bežični punjenja).

Ako je ulazni napon je 9 U/1,67 A, izlazni napon automatski će odgovarati na izlazu telefona.Mobilni telefon Samsung 10W s bežičnom brzo punjenje ima snage 10 W, mobilni telefon Apple bežične punjenja 7,5 W - 7,5 W, običan mobilni telefon sa bežični punjenja 5 W - 5 W.

Da se osigura učinkovitost bežični punjač, moraju biti ispunjeni sljedeći vanjski uvjeti:

1, sam telefon sa značajkom bežičnog punjenja;

2, u automobilu linija bežičnog punjača mora biti spojen na opremu za punjač upaljača QC2.0 (ne manje 5V2A), kako bi bili sigurni da je bežični punjač dobiva dovoljno struje i napon (ne može biti priključen na vlastitom USB priključak automobila, struje i napona nije dovoljno); 3. U kući je linija bežičnog punjača mora biti spojen na glavi QC2.0 (ne manje od 5, 2 A) kako bi se osiguralo da je bežični punjač dobiva dovoljno struje i napona;

4, telefona ili kućišta mobitela ne može biti priključen na metalni željezo; 5, debljina kućišta mobitela ne može biti veća od 4 mm (pobrinite se da индукционная spool bežični punjenje mobilnog telefona i spool prijenos bežični punjač nalaze u učinkovitom dometu);

Recenzije proizvoda

0 Recenziju za ovaj proizvod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena